KINDERBOERDERIJ DE HEIHOEVE
GEEL • Kinderboerderij de Heihoeve is gelegen op een terrein van 1,5 ha. Het is prettig wandelen en spelen tussen de dieren.

Terwijl mama en papa een terrasje doen kunnen hun bengels lekker ravotten in de buitenspeeltuin of in de wintermaanden in de verwarmde binnenspeeltuin. Men kan er ook genieten van een kleine snack of van een lekker ijsje. Tevens is er de mogelijkheid om gezellig samen een quiz op te lossen, die natuurlijk gebaseerd is op de dieren die vertoeven op de boerderij en dat zijn er al heel wat.Kinderboerderij de Heihoeve is gelegen op een terrein van 1,5 ha. Het is prettig wandelen en spelen tussen de dieren.

Terwijl mama en papa een terrasje doen kunnen hun bengels lekker ravotten in de buitenspeeltuin of in de wintermaanden in de verwarmde binnenspeeltuin. Men kan er ook genieten van een kleine snack of van een lekker ijsje. Tevens is er de mogelijkheid om gezellig samen een quiz op te lossen, die natuurlijk gebaseerd is op de dieren die vertoeven op de boerderij en dat zijn er al heel wat.
Openingsuren :
In de zomermaanden alle dagen open vanaf 11 uur.
Kleinemeerdijk
2440 Geel
breng me hierheen