VIERHOEKHOEVE
GIJZENZELE • De Vierhoekhoeve stelt zijn deuren open voor iedereen, uit welk van de vier windstreken je ook komt. Tijdens de lente- en zomermaanden kan u in het weekend kan u op ons gezellig terras zalig genieten van ambachtelijke hoeveproducten. U lepelt er een ijscoupe of een dessertje in ongedwongen sfeer. Een heerlijk geurende koffie of een streekdrankje staan ook op de kaart.

Reeds twintig jaar ontvangen we van maart tot december duizenden lagere schoolkinderen. We laten ze een (halve) week genieten van de gezonde buitenlucht en het hedendaagse boerderijgebeuren. Dagelijks worden de dieren verzorgd en in de leerwandelingen of doe-lessen ontdekken ze ervaringsgericht de oorsprong van onze voeding.

In juli en augustus zetten we de boerderijdeuren open voor kids van 6 tot 12 jaar. Van maandag tot en met vrijdag kunnen uw schatjes genieten van een onvergetelijke vakantieweek in een prachtig decor. De hele boerderijfamilie en ervaren monitoren zorgen voor een origineel avontuurlijk gevuld programma. Koeien melken, geiten knuffelen, ezels borstelen, tuinieren, spannende bosspelletjes, creatief koken en knutselen, kampvuur en zoveel meer.

Voor feestjes Op zoek naar een plaats waar 'Het Grote Geluk' nog in 'De Kleine Dingen' zit... om heerlijk samen te zijn met vrienden, familie, klasgenootjes, collega’s, verenigingen en zakenrelaties in een unieke groene locatie? De landelijke rust, het wandelpad rondom de hoeve, het directe contact met de dieren en de leuke speeltuin waar kinderen zich vrij kunnen uitleven zijn onze grootste troeven.
mail ons
0032.09 362 57 91
Brielstraat 71
9860 Gijzenzele
breng me hierheen